Ett stort antal användare av BioAq vattenstrukturerare har bidragit med positiva omdömen och kommentarer om det strukturerade vattnet.
De olika modellerna av BioAq strukturerare har visat sig ha stor potential.

BioAq vatten och växter

“BioAq struktureraren gav mig ett fantastiskt resultat i olika typer av odlingar. Jag kommer fortsättningsvis bara att bevattna med BioAq-vatten, det är synd att jag inte kände till detta vatten tidigare.
Jag har bl.a. noterat följande i min tomatodling:

  • Ökat antal tomater och ökad storlek
  • Tidigare mognad
  • Ökat motstånd mot skadedjur
  • Mycket bättre smak
  • Minskat behov av bevattning.”

– Radomir Dobrovic
Professional cultivator
Bistrice, Montenegro

Personlig erfarenhet
BioAq vattnad basilika till höger.

”Som naturvetare var jag intresserad av att göra ett jämförande odlingstest med BioAq vatten. Vattnade basilika med det strukturerade vattnet med kranvatten som kontroll. Skillnaden var imponerande. BioAq vattnad basilika till höger.”
– Kristina B

“Jag har satt många skott av pelargoner och andra växter som jag tagit in från verandan och klippt ner. De är inte planterade ännu, utan står i BioAq-200 vatten i glasburkar. Rötterna växer ut extremt fort, och växer så det knakar. Kan ju annars vara knepigt att få dem att rota sig så här års, men de verkar gilla att vattnas med detta vatten.
Min allergi med igentäppt och blödande näsa som jag haft sedan januari, har nästan försvunnit. Jag blir bättre för varje dag. Måste vara vattnet, för någon annan förändring har jag inte gjort, och bättringen satte in då jag skruvat på BioAq vattenstruktureraren i kranen”.
– Carina, Markaryd

FINBERRY företaget har under många år tillverkat bärpulver av olika bär inklusive sprängticka (chaga). För ca fem år sedan placerades en stor BioAq vattenstruktureraren i laboratoriet där pulvret framställs. Kunder som återkommit regelbundet säger att pulvret numera påverkar deras välmående mycket mera. Detta efter installationen av BioAq struktureraren.
– Allan H.
Finberry

BioAq vatten och välbefinnande

“Jag har ofta lidit av kramper i mina ben trots att jag ätit kompletterande mineraltillskott och druckit vatten. Efter en sjukdom nyligen var kramperna mycket besvärliga. Jag hade just fått en BioAq-5500 vattenstrukturerare varför jag började dricka en hel del av detta vatten varje dag och upptäckte att kramperna upphörde omedelbart. Efter det har kramperna uteblivit nästan helt. Jag anser att det beror på det strukturerade vattnet som har en annan effekt än vanligt kran- och flaskvatten. I år märkte jag att mina pioner höll sig mycket längre än tidigare när jag använde 5500 vatten. De blommar mycket vackert trots att de varit på fönsterbrädet i min studio mer än 2 veckor vilket är rekord! Jag använder vattnet från min BioAq vattenstrukturerare till allt – t.o.m. till fågelbadet i min trädgård”!
– Maura Bright, London

“Under mer än 60 år har jag haft psoriasis. Tidvis har situationen varit mycket allvarlig. Medicinering ledde till att jag för 35 år sedan miste hår och fick en stor kal fläck på huvudet. Sedan dess har jag burit peruk – ända tills nu. Jag har druckit och duschat i BioAq 5500 vatten. Redan efter en månad märkte jag en stor skillnad. Min psoriasis har aldrig under alla år varit så bra som den är nu. Och håret på huvudet har börjat växa. Idag bär jag inte mera peruk, detta efter 35 år! Jag har t.o.m. klippt det redan några gånger “.
– Anita I, Vörå, Finland

“Jag har länge haft mycket nedsatt luktsinne. Sedan jag började dricka Bioaq vatten har mitt luktsinne till min glädje stadigt återvänt. Förbättringen måste bero på det vatten jag dricker”.
– Ulla, Enköping

Ett antal personer rapporterar att hårtillväxten ökat efter att de druckit och duschat med BioAq-5500 vatten. Tex några personer som haft grava problem med hårlossning ser en klar positiv förbättring. Det gäller också ett antal andra personer, både män och kvinnor, som tycker att de fått bättre kvalitet vad gäller hår, naglar och hud.

“Jag drabbades av en mycket allvarlig sjukdom för flera år sedan. Tung medicinering ledde till att jag förlorat mycket hår. Idag lossnar inte hår nästan alls. Det sammanföll med när jag började dricka BioAq vatten. Jag har också kunnat konstatera andra positiva förändringar”.
– Anne, Stockholm

“Jag har alltid haft problem med torr hud, speciellt då det gäller armar och ben. Har därför testat och använt mängder av olika kroppslotioner och salvor. Har i åratal besvärats av väldigt torr, stramande och fjällande hud. Varje gång jag tagit av mig sockor eller strumpor har de varit fulla av fjäll (död hud). Efter att ha duschat med virvlat vatten har jag konstaterat att mina besvär i det närmaste försvunnit. Numera behöver jag inte alls smörja in mig varje gång jag duschat och huden är ändå mjuk och stramar inte så som tidigare. Jag är mycket nöjd. Bör tilläggas att jag också dricker virvlat vatten”.
– Gunvor 65, Vasa

“Hei ! Jeg har vært flink å drukket og dusjet i 5500 vann hver dag. Det er uten tvil gunstig for hår og negler. Neglene holder seg passe harde og blir ikke sprø. Håret kommer smått og pent der hvor det før vare helt blankt”.
– Willy, Norge

Uppgifterna tillmäts så stor relevans att de bör följas upp av en mer systematisk studie.

BioAq strukturerat vin

”Jag har testat BioAq strukturerat vin upprepade gånger tillsammans med vänner. Det råder ingen tvekan om att vin smakar bättre när det strukturerats. Om du är intresserad att förbättra vinets smak rekommenderar jag BioAq strukturerare”
-Urban, Enköping

”11 personer deltog i en vintillställning i Stockholm. Vi var också intresserade att testa strukturering av vin. Vi hade hört att smaken på vin förbättras när det BioAq struktureras. Vi testade ett billigt ekologiskt vin. Alla som deltog ansåg att smaken förbättrats efter att det strukturerats. Intressant!”
– Peter, Stockholm

Kalkavlagring

Vi har länge haft problem med kalkavlagringar. För en månad sedan installerade vi en BioAq vattenstrukturerare på ingående vattenledning. Direkt i början så märkte vi att det blev mycket mera kalkavlagring på diskbänken, visserligen lätt att torka bort. Efter ca två veckor började avlagringarna avta och nu efter en månad är det mycket mindre än innan. Susanne märker skillnad på toahandfatet nu. Håret är framförallt mjukare och mera ljust än förut denna tid på året. Smutsen i bubbelkaret löser sig väldigt mycket lätt nu.
Vattenkokaren som vi tidigare måste rengöra flera ggr i veckan från kalk, det ramlade ut stora kalkflagor, har vi inte behövt göra ren denna vecka. Det här resultatet beror säkert på minskad ytspänning hos BioAq vatten.
-Urban, Enköping